Haar invlechten methode

Haar verlengen en invlechten

Met deze methode wordt een selectie gemaakt van vlecht-, draai- en knoop- technieken waarmee jij mooie haar creaties gaat maken. De technieken hebben keer op keer een ander uitgangspunt. Zo heb jij altijd de inspiratie om diverse vlechten te maken. Voor verlengen en invlechten van je haar.

Klik hier voor het overzicht van het assortiment Haar Extensions bij Ali

Meer informatie over haar invlechten.

Door ervaringen met vlechten maken en haar invlechten en verlengen werd ik een expret en besloot ik dat ik de kennis en ervaring met jou kan delen. Na duizenden kapsels te hebben ingevlochten, heb ik met veel passie deze haar invlechtcursus mede voor jou ontwikkeld.

Ik laat jou ontdekken hoe jij creaties maakt en technieken beheerst die anderen uiterst moeilijk vinden. Je bent trots zodra je mooie en strakke vlechten maakt. Het vlechten en haar invlechten en verlengen geeft je een goed gevoel, omdat je zo iedereen mooi maakt.

Meer informatie over haar invlechten.

Met het haar invlechtboekje heb je alle stappen overzichtelijk bij de hand. Het inspiratie boekje voor haar invlechten en verlengen is uitgebreid en waardevol omdat dat al een apart lesboek is.

Ook laat ik jou zien hoe je van los haar tot de prachtige creaties kunt komen waar jij en anderen de hele dag trots mee rond zullen lopen.

Zodra jij de cursus hebt afgerond ontvang je alle informatie in een mooi naslagwerk. De informatie kun je dan makkelijk terug vinden. Dat is handig als je eens iets wilt opzoeken over een bepaalde haarvlecht soort. Je vindt alle vlechten die in de cursus “vlechten doe je zo” staan!

Klik hier voor het overzicht van het assortiment Haar Extensions bij Ali

5 grote voordelen:
• Cursus op eigen tempo.
• Anderen blij maken met een haarcreatie is het mooiste wat je kunt doen!
• Iedereen zal jou ontzettend dankbaar zijn.
• Je volgt de cursus thuis met de video instructies.
• 100% Niet-goed-Geld-terug!

Bekijk deze hele leuke cursus over haar invlechten en verlengen.
Helaas is deze cursus gestopt, we kijken uit naar nieuwe cursussen.