Haaruitval

Veel gestelde vragen over haar uitval!

Moet ik mijn haar verlengen na haaruitval?

Zowel mannen als vrouwen kunnen last krijgen van haar uitval, ook wel kaalheid genoemd. De ouderwetse manier is natuurlijk de pruik of de toepet. Nu is de vraag, zijn er andere methoden en middelen om haaruitval tegen te gaan?


Dames: Bestel hier artikelen tegen haaruitval / kaalheid
Heren: Bestel hier artikelen tegen haaruitval / kaalheid

Antwoord:
Je kan natuurlijk een ouderwetse pruik gebruiken. Vaak wordt dit nog gedragen door de wat oudere dames en in sommige religieuze bewegingen waar ze het eigen haar moeten bedekken. Bij mannen kan een toepet uitkomst bieden. Voor de jongere en moderne vrouw is verlengen een modieuse keuze. Zodra je last hebt van haaruitval zou je in sommige gevallen kunnen kiezen voor verlenging van het haar. Hoe minder en dichter het uitval op de hoofdhuid zit wordt het steeds moeilijker aanhechting te verkrijgen. En het ligt er natuurlijk aan hoeveel haar je over hebt.

Hoelang blijft mijn haarverlenging intact?
Dat is afhankelijk van uw eigen haargroei, de dikte van het eigen haar en het kapsel. Al naar gelang de groei van het eigen haar groeien de verschillende bondings van de strengen. Na een aantal maanden worden de bondings zichtbaar.

De geschiedenis van het haar verlengen

Het meest waardevol voor het haar verlengen is om een haarextentie te nemen die bij uw afkomst past. Toch is dit een onderbelicht deel van het haar verlengen. Naast dat er voor het haar verlengen menselijk haar wordt gebruikt is het ook mogelijk om met kunsthaar uw haar te verlangen. Dit wordt echter weinig gebruikt bij het haar verlengen, omdat kunsthaar snel beschadigd raakt.

Haaruitval voorkomen is beter dan je haar verlengen.
(om deze reden dan 😉